Presenter din forsking på ESVS annual meeting i Roma

Styret mottok nylig en mail fra ESVS om at det under årets møte i Roma (20.-23. september) planlegges en egen 90-minutters sesjon bestående av spesielt utvalgte presentasjoner fra leger under utdanning i karkirurgi (junior members).

 

NKKF er invitert til å nominere et abstrakt fra Norge, som vil inngå i en konkurranse om å bli plukket ut til denne sesjonen. Dette er en flott mulighet til å få presentert sin forskning på den internasjonale arenaen. Vinneren av beste foredrag blant yngre leger/med.stud. på årets Høstmøte, Aslak Håland, har allerede holdt sitt foredrag på ESVS, og er derfor ikke kandidat til å bli nominert

 

Vi i NKKF ønsker å invitere alle våre leger i spesialisering/stipendiater til å sende inn et kort abstrakt, som vil vurderes av styret og forskningsutvalget. Ved behov vil det også holdes en kort zoom-sesjon med muntlige presentasjoner.

 

NKKF må sende inn vårt utvalgte abstrakt till ESVS innen 1. mai., og vi har derfor satt en frist på 3 uker for å sende inn abstraktet til oss (innen 31.3.22).

Vinneren av konkurransen vil annonseres i uke 14.

Abstraktet kan sendes til leder i NKKF på mail: aslam.shakil@gmail.com.

 

NB! Ordinær frist for innsending av abstrakt til ESVS er 1.april, og er uavhengig av denne konkurransen!

 

Mvh,

Styret

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *