Vårmøtet 2024

Vårmøtet 2024 avholdes i Trondheim på Scandic Nidelven fra 28. til 30. mai. Det faglige programmet er utarbeidet av karkirurgisk avdeling ved St. Olavs Hospital.

Karkirurgisk vårmøte er en årlig fagkonferanse arrangert av NKKF som er åpen for alle med interesse for karkirurgi og intervensjonsradiologi. Det vil også være egne sesjoner spesielt rettet mot karkirurgiske sykepleiere.

Påmeldingsfrist er utløpt.

Vel møtt!

Hotellrom og mat betales direkte til hotellet etter følgende priser:

Overnatting med helpensjon:

Mandag  1.430,-

Tirsdag  2.190,-

Onsdag  2.190,-

Dagpakker: 

Dagpakke a 740,- blir belastet per dag for deltakere som ikke bor, og alle deltakere siste dag.

Middag/bankett:

For ikke-boende til middag dag 1 vil det bli belastet 545,- per person, og for festmiddagen vil det bli belastet 795,- i mat, og 95,- per person.

Påmelding

Påmelding til karkirurgisk vårmøte er utløpt.

Påmelding til ESVS wetlab er utløpt.

Innsending av abstrakt

Vi har tekniske problemer med opplasting av abstrakt på nettsiden. Abstraktet kan isteden sendes til thore.borgenvik@gmail.com. Frist for innsending er 15. mai.

Program

ESVS Vascular Surgery Skills – Hands on at the wet lab

Styret i NKKF har et mål om å integrere oss tettere opp mot det europeiske karkirurgiske miljøet, og vi er svært fornøyd med å kunne meddele at det vil arrangeres et ESVS academy PAD pathways wetlab i forbindelse med årets vårmøte. Kurset ledes av avgående president i NKKF Dr. Shakil Aslam og Prof. Arne Sæternes og holdes 28. og 29. mai. Påmelding er via denne linken.

Sponsorer

Ønsker ditt firma å være sponsor på karkirurgisk vårmøte 2024?

Et årlig møte har blitt holdt helt siden NKKF ble grunnlagt, og er det største karkirurgiske møtet i Norge. Alle karkirurgiske sentre i Norge har stort sett vært representert, og dette er således en god arena for å komme i kontakt med alle karkirurger i Norge.

I tillegg er alle intervensjonsradiologer, radiografer og karkirurgiske sykepleiere også invitert. Det holdes en parallell sesjon for karkirurgiske sykepleiere. I 2023 hadde vi et betydelig oppmøte også fra andre spesialiteter.

Dette er en unik mulighet til å bygge relasjoner i det norske karkirurgiske miljøet. Vi har noe begrenset plass og ber om at du melder interesse så snart som mulig.

For spørsmål ta kontakt på: nkkf.no@gmail.com