Vårmøtet 2023

Vårmøtet 2023 avholdes i Sandefjord fra 23. til 25. mai på Scandic Park Sandefjord. Det faglige programmet er utarbeidet av karkirurgisk avdeling ved Tønsberg Sykehus.

Karkirurgisk vårmøte er en årlig fagkonferanse arrangert av NKKF som er åpen for alle med interesse for karkirurgi og intervensjonsradiologi. Det vil også være egne sesjoner spesielt rettet mot karkirurgiske sykepleiere.

Festmiddag på tirsdag har blitt endret til å være på hotellet grunnet stor pågang. Vi holder likevel et arrangement på Midtåsen. Her vil Bjørn Basberg holde foredrag om “Hvalfangst, Sandefjord og Anders Jahre”. I tillegg vil det være omvisning (https://www.midtaasen.no/). Det vil bli servert fingermat og appertiff.
På onsdag er det planlagt ølsmaking, bryggerhistorie og multimediashow i regi av Grans Bryggeri. Lokalisasjon blir Kurbadhagen (http://www.kurbadhagen.no/) Det vil være mulig å få smaking av andre drikkevarer om man ikke liker øl.

Vel møtt!

Påmelding

Påmeldingen er utløpt. Det kan være mulig å melde seg på også etter at fristen er løpt ut, men du må da ta kontakt med hotellet for å sjekke om det er tilgjengelige rom og kapasitet i møtelokalene.

Frie foredrag

Frist for innmelding av fritt foredrag er utløpt.

Program

Sponsorer

Ønsker ditt firma å være sponsor på karkirurgisk vårmøte 2023?

Et årlig møte har blitt holdt helt siden NKKF ble grunnlagt, og har vært det største karkirurgiske møtet som blir holdt i Norge. Alle karkirurgiske sentre i Norge har vært representert, og dette er således en god arena for å komme i kontakt med alle karkirurger i Norge.

Nytt for året er at alle Intervensjonsradiologer, radiografer og karkirurgiske sykepleiere også er invitert. I tillegg til dette vil vi på tirsdagen holde parallell sesjon for sykepleiere.

Dette er en unik mulighet til å bygge relasjoner i det norske karkirurgiske miljøet. Vi har begrenset antall plasser og ber om at dere melder dere på så snart som mulig.

For spørsmål ta kontakt på: nkkf.no@gmail.com

Priser og mer informasjon på forespørsel. Påmeldingsfrist snarlig da vi har begrenset antall plasser. 

0Months0Days