Vårmøte NFIR

Norsk forening for intervensjonsradiologi arrangerer sitt årlige vårmøte 29. og 30. mai. Det er lagt opp til en interessant og bredt program, hvor hovedoverskriftene blant annet er EVAR og underekstremitetsiskemi. Vi vil oppfordre så mange som mulig av landet karkirurger å delta.

Fra NFIRs informasjonsside:

Kjære alle intervensjonsradiologer, radiografer, karkirurger, sykepleiere, firmafolk og dere som bare er interessert i faget.Programmet for årets møte begynner å bli klart. Som dere vet, blir det et vårmøte denne gang. Sted: Kristiansand. Tid: mandag 29.04.24 og tirsdag 30.04.24.

Vi får stjerneforedrag og sofadiskusjoner med professor Joakim Nordanstig, Gøteborg og professor Fabrizio Fanelli fra Firenze i tillegg til våre egne Ole Einar Heieren, Dan Levi Hykkerud, Frode Hulaas, Anne Sofie Larsen, Eric Zimmermann og flere. Tema blir galle- og lymfeintervensjoner, underekstremitetsiskemi og EVAR, for å nevne hovedoverskriftene. Nytt av året blir sofadiskusjoner med dyktige personer innen disse feltene. Vi forsøker å få presentert aktuelle tall fra våre norske sykehus som driver med intervensjonradiologi (vi er 15 med stort og smått). Noe modige kolleger er oppfordret til å presentere «slik gjør vi det her». Og som vanlig blir det en egen radiografsesjon. Vi tror dette kan bli superinteressant, inspirerende og hyggelig. Meld dere på via lenken under, – og få med medarbeidere fra avdelingen deres!

Og bestill flybillett i god tid!!

Påmelding via denne linken.